viernes, 6 de abril de 2012

El cos com a instrument de poder

El moviment equilibra, desperta, sana, dòna energia...

L'obejctiu de tota dansa és dirigir i focalitzar la conciència.
Els humans tenim una rara habilitat per bloquejar les emocions i els propis processos de creixement, buscant a fora desesperadament els recursos que tots tenim a dins..

La dansa ens pot ajudar a superar aquesta tendència.

Cada moviment i gest concient crea canvis enregètics en el cos i la ment.

La dansa és un seguit de gestos i cadascú de nosaltres tenim gestos que són exclusivament nostres i això és el que ens dóna individualitat i caràcter.
La meva feina és nomès la de ensenyar-te la part tècnica a travès de moviments suaus, sinuosos, forts, dinàmics, diassociats i màgics per tal d'enllaçar l'exterior amb l'interior, però per que els moviments tingui poder, han de ser concients i plèns de significat... apendre a exterioritzar les emocions d'una forma controlada et donarà llibertat com a persona

Les meves classes no van destinades a l'espectacle ni a assistir a cap audició ja que el desenvolupament espiritual no depend del talent que la persona tingui sino amb la seva implicació i les ganes d'apendre.
Jo enfoco la dansa com a via per alliberar el sentit espiritual de la vida.

La dansa màgica i sagrada ha tingut un paper molt actiu en tots els pobles i civilitzacions desde temps remots.
Els chamans i les sacerdoteses utilitzaven la música i la dansa per induïr als estats de Trance.
En totes les danses existeix una relaciò entre els sentiments i el moviment del cos.
Una de les premises que es troba en totes les ensenyançes mistiques ( i cada vegada mès també en les no-mistiques) de tot el mòn, és, que l'ésser humà és un microcosmos, reflexe en miniatura del macrocosmos, així que tots portem a dins l'energia de l'univers. La dansa és un medi per estimular-la i fer-la expressiva.

Moviments de pelvis, de cadera, cintura i peus, simbolitzen la Mare Terra, el nostre arrelament, la nostre força i creativitat, estimulant els chakres inferiors per tal d'alliberar l'energia "prohibida", transcendint a la repressió de les dones anys enrera i equilibrant la "llibertat desmesurada" del temps present ( equilibrant sexualitat-sensualitat).

Moviments de braços, pit, cap i desplaçaments...la nostre connexió amb la part mès etèrea, lleugera i sutil del nostre ser, estimulant els chakres superiors per tal de "sentir mès enllà", visualitzar i suavitzar el caràcter.

Si armonitzem tot el cos, la part masculina-femenina, sol-lluna, superior-inferior, entrarem en una dolça espiral d'abundància en tots els sentits de la nostre vida concient.

De cop i volta, un dia, et trobaràs a Tu mateixa dansant en l'Arbre  de la Vida, que uneix el teu interior, el cel i la Terra.

Molta Llum!!

Rous.

No hay comentarios:

Publicar un comentario