viernes, 20 de abril de 2012

TALLER "LA DANSA I L'ENERGIA FEMENINA"

Estic molt contenta de poder realitzar el primer taller de dansa i l'energia femenina a Tossa de Mar.

És un taller dirigit A TOTES les dones, independentment de l'edat, la condició fisica i la inclinació religiosa i espiritual.

M'agradará molt poder mostrar-te tota la teva bellesa, exterior i interior, a través del moviment concient i expandit...i aixó que vol dir??

Donc bé, la majoria de nosaltres no tenim una percepció clara del moviment del nostre cos. Pensem que amb caminar com hem après, o com ens permet el nostre cos, ja n'hi ha prou, que asseuren's d'una manera o d'un altre no té importància, inclús el respirar ho fem d'una manera inconcient deixant que la nostre inèrcia faci tota la feina...i saps que?? Que estás molt equivocada!!!!!!
El teu cos és molt especial, és on es reflexen les teves emocions, un recinte que val la pena cuidar i donar-li llibertat....

En el taller apendrem a mouren's amb conciència, a fer grans els moviments, alliberant aixi totes les tensions acumulades de ves a saber quan de temps!!

A la primera part treballarem amb l'energia mès sutil, juntes descobrirem la nostre energia i la podrem tocar..serà una pràctica molt bonica que no deixa a ningú indiferent...tothom qui la practica acaba amb un gran somriure.
Quan tinguem un bon clima i una ment relaxada i oberta començarem a moure el cos.
Treballarem a fons les ondulacions, moviments que conecten amb la part mes femenina de la dona, mes sensual, sigui quina sigui la nostre edat, les dones sempre necessitem reconectant-se amb la nostre essència, ès vital, per poder donar el millor d'una mateixa, sentir-se lliure de moviment i equilibrada emocionalment, independentment del que passi al nostre voltant.
 Les ondulacions, a nivell fisic treballen profundament en els nostres músculs oblidats, els que envolten la zona pèlvica, el diafragma pèlvic i el diafragma urogenital, realitzant hipopresius i reestructurant aixi "el suelo pèlvico" que tanta força perd amb l'edat, els parts i la poca atenció que li prestem a aquesta zona. Ho farem amb una música que per si sola ja desperta tots els sentits i ens trasllada a móns interiors on hi trobarem gran part del que som realment les dones...pura vida.


El taller dura 3 hores, aixi que desprès de mouren's i despertar el cos, farem una petita pausa per pendre el tipic té marroquí...boníssim i reconfortant.

A la segona part del taller treballarem la diassociació del cos, aïllant diferents parts, contraposant direccions corporals i posant a prova fins a quin punt, la ment ens bloqueja, el lliure moviment i el lliure pensament!!!! Será la part més dinàmica, on treballarás a fons per aconseguir moviments armoniosos i elegants i juntes anirem creant una coreografia amb els moviments apresos, posant-hi tot el nostre sentiment a cada pas...

No et preocupis si et consideres una persona aritmica, normalment totes tenim aquest concepte de nosaltres mateixes fins que et deixes fluir, i t'en dones conte que ets una autèntica dona salvatge.

Al final del taller practicarem un mudra per equilibrar la ment i un altre per aumentar la confiança amb tu mateixa. (Pots llegir sobre els mudres en altres entrades d'aquest blog)
Fa molt de temps que practico la meditació amb mudres i els resultats son espectaculars, per aixó ho tinc molt en compte amb les meves alumnes de dansa oriental, i poc a poc els hi vaig introduint dins la rutina de les nostres classes regulars.
Aixi que em sembla que serà una molt bona manera d'acabar un taller plè d'energia positiva, autoconeixement i qui sap...potser t'animis a dansar en tots els aspectes de la teva vida...aixó, ja m'ho explicaràs ;)


LLOC I HORARI DEL TALLER "LA DANSA I L'ENERGIA FEMENINA"

AL CASAL DE JOVES DE TOSSA DE MAR

DE 16H A 19H


PREU

15€

Les meves alumnes del diumenge, degut a que no es realitza la classe al mati el preu es de 10€



Es farà entrega de material escrit sobre els mudres que realitzarem i el significat dels mantres que escoltarem.

Si vols mès informació pots trucar al 673754506



Espero que ja sentis com començen a sonar les melodies de llibertat i alegria dins teu...

Fins aviat!!!!


Llum de flamarada!!!!!!!!!!


Rous

1 comentario: